Tehničko održavanje objekata

Tehničko održavanje objekata obuhvata redovno, preventivno ali i incidentno održavanje svih podsistema koji su neophodni za funkcionisanje nekog objekta. Instalacija jake i slabe struje, gromobranskih, liftovskih, vodovodnih i mašinskih instalacija kao i sve radove iz oblasti završnih građevinskih radova koji enterijer održavaju na određenom funkcionalnom i estetskom nivou (keramičarski, molerski, gipsarski i slični radovi).

Pored održavanja poslovnih objekata od ove godine počeli smo i sa održavanjem stambenih zgrada.U samom startu godine preuzeli smo na sebe devet zgrada na Banjici sa kojima smo potpisali i ugovor o besplatnom preventivnom pregledu tehničkog stanja zgrade.

Prevencija je najefikasnije sredstvo za obezbeđivanje dugoročnog dobrog funkcionisanja objekta. Preventivno održavanje i praćenje stanja objekta je vaš najjeftiniji način otklanjanja grešaka. Mi Vam možemo efikasno otkloniti bilo koju grešku jer tehnička oprema zgrade ne može raditi maksimalno efikasno bez održavanja.